Loading...
1. DIVISION HERRER2018-09-14T14:04:15+00:00

Vores mission

Ambitionerne er igen i år høje, trods flere udskiftninger i truppen, og en del nye spillere, både udefra, og fra egne rækker. Truppen til sæsonen 2017/2018, er yngre end nogensinde, hvilket tegner godt for fremtiden.

Målet er igen i år at bevare vores position i 1.division, og forbedre vores pointhøst fra sidste sæson – som var klubbens bedste nogensinde. Hvilken placering det rækker til må tiden vise. Én ting er sikkert, vi har taget arbejdshandskerne på, og vil gøre alt hvad vi kan, for at skrive historie igen!

Vi udvikler os fortsat

Vi har et ungt hold suppleret med erfarende spillere, som alle sammen brænder for projektet HØJ Elite. Vi er ambitiøse men også bevidste om, at vi stadig er en trup i udvikling. Vi vil rigtig gerne præstere optimalt hver gang, men vi har særligt fokus på hjemmekampene i Ølstykke hallen, da vi gerne vil give vores hjemmepublikum gode oplevelser.

Vi har vist at når vi spiller bedst, kan vi hamle op med de absolutte tophold i 1.division. Omvendt lå vores bundniveau sidste år alt for lavt, så vi arbejder målrettet på at opnå større stabilitet. Med vores nye trænerduo Jesper Fredin & Peter Svensson, kommer samtidig nogle nye spændende idéer og tanker omkring spillet, som vi arbejder på at implementere.

Truppen ser fit og stærk ud, og vi har været rimelig forskånet for skader her i opstarten. Vi har desværre stadig vores langtidsskadede Mark Schiøtte ude.

Vi glæder os til at se jer i den nye sæson!

Trænere og ledere

Jesper Fredin
Jesper FredinCheftræner
KONTAKT
Karsten Brandt
Karsten BrandtAssistenttræner
KONTAKT
Bjørn Pedersen
Bjørn PedersenHoldleder
KONTAKT
René P. Mortensen
René P. MortensenFysioterapeut
KONTAKT
Christina Jarkass
Christina JarkassHoldleder
KONTAKT

Forbliv opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på de sociale medier. Der vil blandt andet være spillerinterviews på YouTube kanalen, bag om holdet og spillerne på Instagram samt annoncering af kampe på Facebook.

Gå ikke glip af sæsonens kommende kampe. Der er mange spænende opgør i vente, som du ikke kan gå glip af!

KAMPKALENDER