Kom til 1/8 dels finale i Santander Cup i Ølstykkehallen 23. august, hvor HØJ møder TTH Holstebro

HØJ’s herrehold i 1. division har præsteret særdeles flot i landspokalturneringen Santander Cup og har formået at spille sig i 1/8-finalerne, hvor de skal møde ligaholdet fra TTH Holstebro, som altså må rejse hele vejen fra Nordjylland til Ølstykke. Kampen bliver spillet i Ølstykkehallen onsdag den 23. august klokken 19.30.

Før den store kamp afholder HØJ et grill-arrangement fra kl. 18. Her vil der være mulighed for at købe lækker grillmad, sodavand og fadøl og varme op til den forhåbentlig spændende pokalkamp. For spændende bliver det at få et ligahold på besøg i Ølstykkehallen. HØJ’s cheftræner Jesper Fredin fortæller: ”TTH er et meget dygtigt mandskab, der efter min mening er utrolig godt sammensat af en af håndboldligaens dygtigste trænere. Offensivt har de mange kort at spille. De kan spille med stor fysik i duellerne, skyde fra distancen og spille flot og gennemspillet håndbold. Ydermere er TTH med deres scoringssikre fløjraketter Magnus Bramming og Kasper Kildelund et af landets bedste kontrahold, og der er ingen tvivl om, at vi skal afvikle vores angreb med fornuft og løbe retur med fart i fødderne. Defensivt er TTH ligeledes meget dygtige med islandske Vignir Svavarsson, der med stor rutine fra landshold og Bundesligaen besidder stor styrke. Sidst vil jeg fremhæve et af verdens største målmandstalenter, Torbjørn Bergerud, der spillede en fænomenal slutrunde for Norge til VM i januar. Han har allerede nu lavet en forhåndskontrakt med Flensburg Handewitt gældende fra sommeren 2018, og bliver spændende at følge fremover”.

HØJ er dog klar til at tage imod ligaholdet. ”TTH bliver selvsagt en meget stor mundfuld, hvor vores fokus bliver at tage den bid for bid. Vi har gennem størstedelen af sæsonopstarten arbejdet med vores defensiv og kontra, og det bliver interessant at se hvordan vi på de parametre står overfor et af landets bedste hold. Der er ingen tvivl om, at vi på nuværende tidspunkt er et stykke fra det niveau, vi forventer at kunne spille på, men med stor opbakning fra tilskuerne tager vi kampen op mod TTH og håber, at vi kan drille dem i store dele af kampen”, slutter Fredin af.

Og pokalopgøret rummer sit eget interne familieopgør. Efternavnet Bramming genkender de fleste i TTH, men så sandelig også i HØJ. Brødrene Magnus og Emil Bramming huserer nemlig på hver deres venstre fløj for hhv. TTH og HØJ, og begge med stor succes. ”Det bliver en stor oplevelse for os alle at se dem i en kamp, hvor der står noget på spil. Jeg glæder mig til at se hvilken trøjefarve deres forældre har på”, siger sportschef fra HØJ Henrik Kjeldsen med et blink i øjet.

Der er kampstart kl. 19.30, og billetprisen er 50 kr. Billetter købes forlods via Billetto.dk eller på dagen ved indgangen.

2017-08-17T13:08:11+00:00