Loading...
3. DIVISION DAMER2017-08-01T08:26:01+00:00

Vores mission

Vi har et ønske om, at damesiden får en større plads i HØJ Elite på sigt. Det kræver en målrettet satsning, som skal grundlægges i ungdomsårgangene på pigeside. Derfor brænder vi får at få skabt et tættere forhold mellem HØJ Håndbold og HØJ Elite.

Vores mål i denne sæson er oprykning til 2.division. Det er realistisk, selvom vi har en smal trup, bl.a. fordi spillere og trænere har stor erfaring og ikke mindst vilje til at lykkes.

Sammenhold og fight

Der er et stærkt sammenhold i truppen. Langt de fleste af spillerne er ”gamle” HØJ-piger, som kender både klubben og hinanden godt. Flere spillere bidrager også i ungdomsafdelingen. Der er etableret et godt sammenspillet hold, som deler lysten til håndboldsspillet og lysten til udvikling.

Efter den første del af sæsonen er vi placeret i den øverste halvdel af 3.division, og vores mål er at slutte i den absolutte top.

Trænere og ledere

Susanne Møller Andersen ”Smøller”Cheftræner
KONTAKT
Ulla
Mehlsen
Holdleder
KONTAKT

Forbliv opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på de sociale medier. Der vil blandt andet være spillerinterviews på Youtube kanalen, bag om holdet og spillerne på Instagram samt annoncering af kampe på Facebook.

Gå ikke glip af sæsonens kommende kampe. Der er mange spænende opgør i vente, som du ikke kan gå glip af!

KAMPKALENDER