Bramming vs Bramming

Bramming vs Bramming

Når HØJ Elite og TTH Holstebro på onsdag d.23 August, tørner sammen i 1/8 dels finalen i Santander Cup 2017, bliver det med en meget speciel kamp i kampen.

Brødrene Magnus & Emil – med efternavnet Bramming – huserer nemlig på hver deres venstre fløj, for hhv. HØJ Elite & TTH, med stor succes! Selvom de begge spiller håndbold på højt plan, er dette dog første gang de står overfor hinanden I en betydende kamp.

At skulle stå overfor sin bror, i en kamp der for begge klubber er super vigtig, er selvfølgelig noget helt specielt.

Også for familien Bramming, er dette en helt speciel kamp. For Mor-Bramming var dette en mareridtskamp, da hun ønsker at begge drengene skal vinde, men ved at dette selvfølgelig ikke er muligt.
Far-Bramming derimod havde denne kamp som sit største ønske, og glæder sig til de hans to største sønner, skal stå overfor hinanden på håndboldbanen!

Vi har stillet skarpt på de to brødre, og stillet dem 5 hurtige spørgsmål:


Hvad er din brors forcer på banen?

Magnus: Emils største force er hans hurtighed. Han er selvfølgelig ikke helt så hurtig som mig, men det er ikke lang fra 😉 Derudover synes jeg han har et godt blik for spillet, i begge ender af banen.

Emil: I og med at Magnus er tidligere playmaker, har han et godt øje for spillet i angrebet. Udover det er han god til at stjæle bolde i forsvaret.

Hvordan bliver det at stå overfor din bror i en betydende håndboldkamp?

MagnusDet bliver en rigtig fed oplevelse at skulle møde Emil i en betydenden håndboldkamp, hvor der er meget på spil. Det er første gang vi møder hinanden – pånær vores drabelige kampe hjemme i haven, som jeg plejede at vinde!

Emil: Det bliver rigtig sjovt. Vi har aldrig prøvet det før, så vi ser meget frem til kampen. Jeg har set Magnus spille et utal af gange, så det bliver en stor oplevelse at være på banen mod ham og resten af TTH Holstebro.

Hvem af jer laver flest mål på onsdag?

MagnusDet gør jeg, ingen tvivl!

Emil: Det gør jeg helt sikkert!

Fortæl noget om din bror, som de færreste ved

MagnusSelvom vi ligner hinanden meget på banen, er vi meget forskellige uden for banen. Emil er meget mere struktureret, og er god til at planlægge ting, hvor jeg tager tingene mere som de kommer.

Emil: Jeg vinder altid stensikkert over Magnus når vi spiller basketball (1-mod-1) – han er ikke i nærheden af mit niveau!

Hvem vinder kampen og booker plads i kvartfinalen?

MagnusDet gør vi! Men jeg synes HØJ har et rigtig spændende hold, som jeg glæder mig meget til at følge i den kommende sæson – så det bliver ingen let kamp.

Emil: Det bliver selvfølgelig rigtig svært for os, i og med TTH Holstebro er et af danmarks bedste hold og har mange topspillere. Vi vil gøre vores bedste og håber at hjemmebanen kan være med til at give os det “ekstra”, så vi kan komme længere i pokalturneringen.

 

 

Kom i hallen onsdag, og oplev den intense duel mellem de to brødre, til et brag af en håndboldkamp!

Billetter finder du her: KØB BILLETTER TIL 1/8 FINALEN HER

2017-08-18T08:56:38+00:00