Blander sig i toppen efter sejr over Amager SK

Susanne Møller Andersen, er så småt ved at få banket et ganske stabilt hold sammen, siden hun fra sæsonens start overtog træningen for resterne af det nedrykkede 2.divisionshold. Stille og roligt er spillet begyndt at fungere, og de er startet godt op i det nye år, hvor de først besejrede Team Faxe, og i søndags overraskende slog rækkens to’er Amager SK på udebane med 25-24.

Her fik vi en god start, godt ført an af Julie Rølle og Maria Krøyer var de foran både 7-3 og 9-7, men siden kom Amager tilbage i kampen, så det stod 11-11 ved pausen. Siden lå holdene tæt i starten af 2.halvleg, men så trak vi atter fra, så de fik etableret en føring på fem mål med ti minutter tilbage af kampen, da Caroline Smith og Line Dam Jessen fik lukket godt af i det centrale forsvar, og begge keepere, Helle Hansen og Maiken John, tog godt fra i målet. Selv om slutcifrene var meget tætte, så havde vi dog kontrol over situationen, idet Amagers reducering til 25-24 først faldt ti sekunder før tid.

”Det var en helt fortjent sejr, hvor alle kæmpede flot for holdet. Vi havde taget rutinerede Mette Eriksen med, og hun gjorde det rigtig godt som afløser for Louise, der desværre løb ind i en slem knæskade i vores pokalkamp midt i ugen”, fortæller Susanne Møller Andersen.

”Vi er stadig i genopbygningsfasen, og i næste sæson regner jeg med, at vi kan slå til for alvor. Men det er rigtigt, at vi nærmer os toppen, og så skal vi lige huske på, at Ajax, Rødovre og Ringsted ikke kan rykke op”, slutter HØJ-træneren.

HØJ indtager i øjeblikket 5.pladsen med 17 point efter bl.a. Ajax og Rødovre, mens Amager på 2.pladsen har 18 point. I næste runde snupper vi endnu en kamp på udebane, da vi på søndag kl.16.00 møder AG Håndbold i Glostruphallen.