Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57 Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57
Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57

HØJ Elite har indgået aftale med Stryger

Andreas Stryger skifter til den kommende sæson til HØJ Elite på en 2-årig aftale fra ligaoprykkerne TMS Ringsted. Direktør Lars Vinther siger: ”I HØJ Elite er vi både glade og stolte over, at 28-årige Andreas Stryger har valgt at fortsætte karrieren hos os. Andreas har gennem en årrække været en stor profil i 1. division og har samtidig erfaring fra ligaklubberne HC Midtjylland og Ribe/Esbjerg”.

Cheftræner Jesper Fredin og 28-årige Andreas Stryger

Om skiftet til HØJ Elite siger Andreas Stryger:

”Det var vigtigt for mig at finde et godt match med en klub, hvor miljøet er stærkt. HØJ Elite har gennem de seneste sæsoner bygget på, og det er en klub, der vil fremad. De har store ambitioner og realistiske målsætninger, så jeg var ikke i tvivl om, at HØJ var det rigtige valg for mig. Sportsligt ser jeg frem til en større rolle i HØJ, og Fredins tanker og ideer omkring spillet går godt i spænd med måden, jeg tænker håndbold på”.

Jesper Fredin siger om tilgangen af Andreas Stryger:

”Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Andreas. Han besidder et meget begavet håndboldhoved, og jeg er sikker på, hans kvaliteter vil styrke offensiven markant. Udover de spillemæssige kompetencer har Andreas solide værdier og er meget professionel i sin tilgang til håndbold. Han er en foregangsmand, og han er endnu et step i den rigtige retning, hvor HØJ Elite ønsker at bringe sig hen. Med tilgangen af Stryger til den kommende sæson og med Morten Slundt tilbage fra sin skulderskade har vi to meget stærke kort, der skal lede og fordele vores angrebsspil”.

Yderligere information fås hos Jesper Fredin på telefon 31424334 eller direktør Lars Vinther på telefon 20977930.

2018-04-24T10:10:46+00:00