Efter en stribe nederlag, snuppede HØJ Elite to vigtige point i weekendens kamp ude mod Odder Håndbold

HØJ Elite drog til Odder uden stamspillerne Frederik Høyer og Mikkel Sjøberg som begge var ude grundet sygdom. Det skulle dog vise sig at københavnerne gik til opgaven med en god indstilling og kunne hive to point med sig hjem.

Hbold.dk fik en snak med cheftræner Jesper Fredin omkring kampens forløb:

“Disciplineret fighterindsats! Energi og vildskab pakket ind i disciplineret ro, var grobunden på en helt igennem flot indsats af drengene. I en kamp med masser af modgang på en meget svær udebane har jeg kun ros til overs for den mandfolkepræstation drengene leverede på en sen søndag aften. Kampen igennem kæmpede vi defensivt super flot uanset om Odder spillede 6mod6 eller 7mod6. Vi var skarpe på taktikken og fik presset skuddene hvilket gav nogle fine keeperpræstationer fra Peter Nørklit i 1. halvleg og Brian Jørgensen i 2. Halvleg. Offensivt var vi super disciplineret kampen igennem og fik spillet os frem til mange fine chancer.”

HØJ vinder kampen 30-27 og rykker op på en 8. plads. De kan nu se frem til kamppause på små to uger, før de lørdag d. 1 december kl. 15:00 hjemme tager imod TM Tønder.