Loading...
HØJ ELITEHÅNDBOLD2018-09-14T11:09:01+00:00

HØJ Elitehåndbold

HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ, og blev etableret i foråret 2014. Den professionelle afdeling driver klubbens bedste herre- og damehold. HØJ står for Håndboldfællesskabet Ølstykke – Jyllinge, som blev stiftet 7. januar 1994 ved en sammenlægning af Ølstykke Håndboldforening og Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Håndboldafdeling.

Grundtankerne er, at fællesskabet både skal have plads til elite og bredde. Det tilstræbes at have divisionsstatus samt en stærk og bred ungdomsafdeling. Ungdomsarbejdet skal give børn og unge mulighed for at spille håndbold på alle niveauer samtidig med, at der skal udvikles kvalificerede spillere til de bedste seniorhold.

Hos HØJ har vi store og stolte traditioner for at udvikle nogle af Danmarks største håndboldtalenter.

Sportslig succes

Vores historie viser, at vi hos HØJ gør tingene i fællesskab. HØJ har gennem alle årene været båret af stærke frivillige kræfter. Disse kræfter har også været grundstenen i HØJ Elitehåndbold og i det sociale liv og unikke håndboldmiljø, der er i og omkring klubben.

For at opnå et professionelt miljø, hvor vores spillere bliver udfordret både fysisk og psykisk hver eneste dag, har vi siden opstarten af HØJ Elitehåndbold haft stort fokus på at optimere de sportslige rammer. Det har givet sportslig succes.

På grund af den sportslige succes har vi – over for vores spillere, frivillige, forældre og ungdomsspillere – det ansvar at skabe også de passende kommercielle rammer, så vi kan nå vores langsigtede mål om at spille i den absolutte top af 1. division inden for en overskuelig årrække.

Personerne bag holdet

Lars VintherAdm. Direktør & Bestyrelsesmedlem
KONTAKT
Helle Rasmussen
Bestyrelsesformand
KONTAKT
Thomas Rasmussen
Bestyrelsesmedlem
KONTAKT
Charlotte Lind
Økonomi Chef
KONTAKT
Camilla Jensen
Administration
KONTAKT

TRIVSEL

FÆLLESSKAB

ANSVARLIGHED

Forbliv Opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på de sociale medier. Der vil blandt andet være spillerinterviews på Youtube kanalen, bag om holdet og spillerne på Instagram, samt annoncering af kampe på Facebook.

Hos HØJ Elitehåndbold forsøger vi hele tiden at udvikle os. Det kan vi ikke gøre uden lokalområdets støtte. Kunne du tænke dig at blive mere synlig over for mulige kunder?

BLIV PARTNER