Christa Skytte Jensen2018-11-02T10:38:50+00:00

Project Description

Navn: Christa Skytte Jensen

Position: Stregspiller

Nummer: 3

 

Højde: 170​

Alder: 18

Fødselsdag: 19. januar 2000

 

Håndboldkarriere:
Jeg har spillet i HØJ Håndbold lige siden jeg var 5 år. Sidste sæson spillede jeg for både U18 og damehold og jeg har planer om at fortsætte med dette igen i den nye sæson.

 

Tidligere klubber:
Har kun spillet for HØJ Håndbold.

 

Forhold til HØJ Håndbold:
Jeg er tæt knyttet til HØJ, da min hverdag har foregået i Ølstykkehallen så længe jeg kan huske. Dette medfører at klubben har fået en speciel betydning for mig.

 

Personlig målsætning i denne sæson?
I denne sæson skulle vi gerne kunne spille os op i 2. division, hvor vi de sidste par år lige præcis ikke nåede med til kvalifikationskampene. For U18 er drømmen helt klart en plads i 1. division, hvor det forventes vi kan klare os godt.

 

Største håndbold oplevelse?
En af de fedeste kampe jeg nok har spillet, må være da vi som et blandet 1. division B- og 2. division B-hold på U18 gik op og vandt over et hold fra den jyske liga. Det var i semifinalen til Ikast Julecup, hvor hallen var fyldt med HØJ-tilskuere. Det var en fed oplevelse at vide, at hele klubben heppede og bakkede op om os. Tror det er længe siden man har kunne mærke, at holdet har kæmpet så meget for en enkelt kamp.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Jeg har lige færdiggjort min studentereksamen og har derfor nu sabbatår, hvor jeg skal arbejde og ellers fokusere meget af min tid på håndbold. Derudover er jeg med på trænersiden for U14-pigerne.