Christopher Rasmussen2018-10-24T10:08:46+00:00

Project Description

Navn: Christopher Alexander Rasmussen

Position: Højre Back

Nummer: 38

 

Højde: 188 cm

Vægt: 90 kg

Alder: 20 år

Fødselsdag: 25-04-1998

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Jeg begyndte med at spille håndbold, da jeg var 3 år gammel, startede i HK73 som ligger i Frederikssund. Som 1. års U-10 skiftede jeg til HØJ Håndbold og spillede på førsteholdet til og med 2. års U-14, hvor jeg så skiftede til Roskilde og spillede begge mine U-16 år der. Jeg kom med på førsteholdet i Roskilde og spillede med i den bedste række begge år. Første år kom vi på 3. pladsen i Ligaen og kom akkurat ikke til DM. Derimod som 2. års U-16 sluttede vi som nr. 2 i Ligaen og kvalificerede os dermed til DM. Som U-18 fik jeg et tilbud fra HØJ Håndbold som lød utroligt spændende. Det lød på træning med 1.division og så en målsætning, som hed DM som 2. års U-18. Vores mål lykkedes og vi deltog til DM som 2. års U-18. DM endte med en bronze medalje, som har været en fantastisk afslutning på mine ungdomsår.

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?
Jeg har netop valgt at forsætte i HØJ Håndbold, fordi træningsmiljøet er super udfordrende og lærerigt, samt at trænerteamet arbejder yderst professionelt. De stiller klare og tydelige mål, de ved hvad de vil have og de ved hvordan, de kommer frem til det. Derudover synes jeg det er rart at spille et sted, hvor man føler sig hjemme og godt tilpas. På den måde, føler jeg at jeg bedst muligt kan udvikle mig på håndboldbanen.

 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?
Min personlige målsætning for denne sæson er at forsætte med at bygge på fra forige sæson. Grundet en uheldig skade på Mikkel Sjøberg, resulterede det i at jeg fik en del flere minutter end forventet. Det har givet mig blod på tanden. Jeg vil forsætte min udvikling med at blive en tovejs spiller og samtidigt bygge på mit vurderingsspil. Jeg mener det er vigtigt som back at man både kan dække op og spille angreb.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?
Min største oplevelse må helt klart være da jeg vandt DM bronze med HØJ Håndbold U18 drenge, det har helt klart været den største oplevelse for mig.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Jeg arbejder som lærervikar på Græsenakkeby skole, dog er min plan at finde noget arbejdsrelateret i forhold til uddannelsen som Fysioterapeut.