Jens Kristensen2018-10-25T13:45:10+00:00

Project Description

Navn: Jens Verner Kristensen

Position: Målmand

Nummer: 16

 

Højde: 200 cm

Vægt: 104 kg

Alder: 20 År

Fødselsdag: 20.08.1998

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Jeg startede med at spille håndbold som 6-årig, vil jeg skyde på. Det var i Frederikssund (HK 73), hvor jeg spillede bredde indtil U-14 hvor jeg fik fast målmandstræning og blev en del af HRØ. Som 1. års U-16 var jeg med til et klubfællesskab mellem HK 73 og HØJ, og året efter tog jeg på Oure Efterskole, hvor jeg for alvor oplevede elite håndbold. Efter efterskoleåret fortsatte jeg på Oure Kostgymnasium, hvor jeg spillede på GOGs ungdomshold

 

Tidligere klubber: HK 73, Oure, GOG

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?
Min tid i klubben har været meget kort. Jeg var del af et klubfællesskab mellem HK-73 og HØJ et enkelt år, og ellers kun de måneder der er gået siden sommerferien. Jeg valgte HØJ, fordi jeg har et meget positivt indtryk af træningen, og føler at der er gode muligheder for udvikling samt muligheder for min håndboldkarriere fremadrettet.

 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?
Min personlige målsætning for denne sæson er at nå et punkt hvor jeg kan begå mig i 1. Division og forhåbentlig få en fast plads på 1. holdet.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?
Som 1. års U-18 var jeg med til at vinde Danmarksmesterskabet i håndbold. Selvom jeg ikke fik meget spilletid, var jeg med til at afgøre nogle vigtige punkter i kampen som resulterede i en guldmedalje.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Uden for håndboldbanen arbejder jeg på en trælist i Skibby kaldet Bjergmark.