Philip Kempf2018-10-24T10:35:26+00:00

Project Description

Navn: Philip Kempf

Position: Højre fløj

Nummer: 33

 

Højde: 182 cm

Vægt: 77 kg

Alder: 19 år

Fødselsdag: 09/10 – 97

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Jeg har spillet håndbold lige siden jeg kunne gå, så omkring 15år har jeg spillet. Jeg startede i Brøndby håndbold og skiftede til AG, da jeg blev lidt ældre og har så skiftet til HØJ, som u18 for at prøve at spille Liga. Er her nu på mit fjerde år.

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?
Jeg har et rigtig godt forhold til HØJ håndbold. Det er en klub med godt sammenhold og jeg elsker at komme i hallen og jeg kender stort set alle.
Jeg havde før haft kontakt med HØJ som ungdomsspiller, men det blev ikke til noget, men senere som u18, hvor jeg vidste det var tid til at tage videre og prøve mig selv af på et højere niveau. Så det var et naturligt valg, at vælge HØJ, da der også var nogle jeg tidligere havde spillet sammen med.

 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?
Med to unge på fløjen nu, er min målsætning at få en masse spilletid i 1 division, frem for de andre år. Jeg vil gerne vise at jeg nu er klar til at tage et skridt højere op og at ventetiden har været det værd.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?
Det må enten være at have spille i ligaen i u18 spillet med på 1 div. holdet. Der er ikke noget bedre i verden end at vinde mod en god modstander i en tæt kamp

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Udover håndbolden, så har jeg læst til fysioterapeut i et år i København

Og når jeg ikke er i skole kan jeg godt lide at være sammen med familie og venner.