HØJ vs. Holbæk

I torsdags spillede HØJ’s 3. division damer mod Holbæk i Ølstykkehallen.

Selvom HØJ’s damer ligger i toppen af puljen og Holbæk lå i midten af puljen på en 6. plads, så forventede damerne ikke at det blev en let kamp at vinde, da Holbæk har et højt niveau.

Ander Krogh, træner på 3. div. damer udtaler selv:

Torsdagens kamp mod Holbæk blev lige så svær, som vi havde regnet med. Holbæk har i flere år ligget i den bedre del af rækken, men har i år haft en svær opstart med mange skader. Men – det er stadig et hold, der på sine bedste dage kan drille alle hold.

Nemt blev det heller ikke for HØJ’s damer, som fik kamp til stregen af Holbæk. Dog endte HØJ’s damer alligevel med en sejr på 22-20 og forbliver derfor stadig ubesejret i deres pulje.

Anders Krogh fortæller selv om kampens forløb:

Kampen starter nervøst fra vores side, og vi kommer hurtigt bagud 0-4. På ren fight og vilje kommer vi langsomt med i kampen – og kæmper os op på minus 1 til pause. Efter pausen vælger vi mandsopdækkederes bedste spiller, Christa la Cour, der i første halvleg alene scorede 6 mål. Samtidig med alle kæmpede, som vanvittige og John fik flere og flere redninger, blev Holbæk indhentet og overhalet midt i 2.halvleg. Vi holder føringen på 2-3 mål kampen ud. En gennemført holdpræstation med plusser til vores strege, Bibi og Christa, der kæmper i begge ender af banen. Grøn og Anita med vigtige mål i kontraen. Samtidig blev der trukket store veksler på bagspillerne P, Lærke og Lu, som med gode skud udefra fik åbnet Holbæks forsvar. John står en fremragende kamp igen – og lukker kun 20 mål ind. Debutanten Toft kan vi vente os meget af i fremtiden. Med et uhørt højt drive op ad banen fik hun lagt op til både fløj – og streg-mål – og samtidig dækkede hun godt op. Vi ender med at vinde 22-20 i en kamp, hvor vi ikke fik det til at spille for alvor på en dag, hvor vi møder en særdeles stærk modstander.