Billetbestilling

Grundet restriktioner i forbindelse med Covid-19 vil der desværre indtil videre være et reduceret tilskuerantal til vores hjemmekampe i 1. Division, og det er et krav, at ALLE – både betalende og gratister – som ønsker at se en given kamp, skal reservere og købe billet på forhånd.

Billetbestilling åbnes som hovedregel ca. 5 dage før kampdagen; dog 7 dage før for sæsonkortholdere. Billetter bestilles gennem billetportalen boldbillet.dk, hvor man kan finde næste hjemmekamp, når billetterne frigives. Sæsonkortholdere vil modtage en mail med et link til køb af billetter.

Når man har bestilt og betalt sine billetter, vil man modtage en mail med billetterne. Disse skal medbringes til kampen, enten printet eller på telefonen.

Der vil som udgangspunkt desværre ikke kunne tilbydes pladser til udeholdets fans.

Hvis der dagen inden kampen er ledige pladser til rådighed, gøres der opmærksom på dette ved opslag på HØJ Elites facebookside.

Køb billetter til næste hjemmekamp den 28. november mod Team Sydhavsøerne: boldbillet.dk/hojelite-vs-tsø. Billetterne frigives tirsdag d. 24. november kl. 12.00.

Sæsonkort

Som sæsonkortholder får man ca. 30% rabat på billetprisen, og man får mulighed for at bestille billet i god tid, inden der åbnes op for billetsalg til andre.

Prisen på sæsonkort er 600 kr.; dog 400 kr. for pensionister og passive medlemmer af HØJ.

Sæsonkort købes via mailadressen: arrangement@hojhaandbold.dk

Billetpriser

Enkeltbillet voksen: 75 kr.

Enkeltbillet pensionist eller passivt medlem af HØJ: 50 kr.

Aktive medlemmer og frivillige i HØJ’s organisation samt børn under 12 år har personligt gratis adgang til kampene.