Damerne kom sikkert videre i pokalturneringen

Gårsdagens modstander i pokalen var Hvidovre, som er ubesejret tophold i 3.div. pulje 5. Deres altoverskyggende profil er Jessica Helleberg, der har spillet i blandt Odense og København Håndbold. Samtidig har holdet en god blanding af unge og rutinerede spillere. Hvidovre kom osse med en god energi og fart de første 30 minutter, hvor vi først til sidst i halvlegen kom foran – og til pause – med 12-10. Vi kommer ind til 2.halvleg med en god portion overskud – og kommer hurtigt foran med 6-7 mål – et forspring der holder kampen ud. Det ender med en sejr på 27-21. Sejren bliver grundlagt i et solidt m forsvar foran to stærke keepere.

Kampens spiller blev Læssøe, som ses nedenfor fra en anden kamp. Hun kæmpede forbilledligt i både forsvar og angreb. Stærkt efterfulgt af Cecilie Kvisgaard, der var toneangivende med 10 mål.