Døssing og resten af holdet hentede en fortjent sejr over Ajax i sæsonens sidste testkamp

Med en sejr på 27-20 over Ajax går HØJ Elites herrer ind i den sidste træningsuge, inden turneringsopstarten næste weekend. Om kampen siger cheftræner Jesper Fredin:

– Det var en god sidste testkamp inden den længe ventede sæsonstart. På nær 12 ikke tilfredsstillende minutter først i 2. halvleg, leverer vi på et rigtig højt niveau. Vi står fysisk stærkt og solidt i forsvaret og spiller os frem til mange gode chancer i angrebet. Alt dette til trods for dagens fravær af småskadede Alexander Hansen, som vi ikke løb nogen risiko med. Både Rasmus Døssing og Victor Bang viste endnu engang rigtig gode takter i målet og sendte et stærkt signal om, at de er, hvor de skal være.

– Selvom vi er glade for endnu en god sejr i vores opstartsprogram, er vi fuldt ud klar over, at der ikke er plads til 12 minutters ukoncentreret håndbold, hvis vi skal vinde mod Nordsjælland Håndbold. Vi har under en uge, til det går løs, og vi glæder os utrolig meget til et brag af en sæsonåbner på hjemmebane, fortæller Jesper Fredin til slut.