DS-trænere er forventningsfulde til den kommende sæson

HØJ’s 3.divisionsdamer har siden opstart i maj trænet hårdt med det nye trænerteam og de to nye trænere, Anders Bergmann Krogh og Michael Piotrowski arbejder lige nu på at lære truppen at kende, og omvendt lærer damerne dem at kende og deres måde at tænke håndbold på.

Men efter en måneds træning er Anders og Pio godt tilfredse med truppen, og forventingerne til en oprykning er store:

“Efter at have overtaget HØJ’s Dame senior, er det tydeligt at se, at klubben har flere gode divisionsspillere, samt ungdomsspillere, som vil snart banke på til DS-afdelingen. Når man tænker over det potentiale, der gemmer sig, så fristes man til at sige, at vi skal ligge bedre end vi gør for nuværende – nemlig 3. division. Susanne Møller har gjort et stort arbejde i DS-afdelingen gennem de år, hun har været her, hvor HØJ’s damer har snuset til oprykningen flere år i træk.  Så naturligvis er forventningerne, at nu skal vi tage oprykning” 

Forventningerne til dameholdet indfries ved hårdt arbejde til træning og kampe, og de to trænere er målrettet for at gøre holdet klar til sæsonstart med 2-3 ugentlige træningspas kombineret med løb og styrketræning som supplement til haltræning.

Sideløbende med arbejdet omkring en etablering i toppen af 3.division, som giver adgang til oprykning i 2.division, så arbejder trænerne ligeledes med en etablering af et 2. hold.

”Vi ser på damesenior, at etableringen af to hold i truppen er en forudsætning for det videre arbejde for divisionshåndbold på et højere plan for damerne i HØJ. Vi skal have to hold for at kunne udvikle og holde på spillere, når de rykker op til seniorniveau fra u-rækkerne”.

De to trænere gør også meget ud af, at få etableret en nemmere overgang fra ungdom til senior på damesiden.

“Et andet tiltag er at få U18 afdelingen til at træne med i ugen således, at der kan arbejdes på tværs i klubben og skabe en nemmere overgang fra ungdom til senior. Samtidig er vi sikre på, der er flere U18 spillere, der kan gøre sig gældende på divisionsholdet i løbet af sæsonen”.

For tiden deltager dametruppen i Beach-håndbold for at sammentømre holdet og træne på en anden måde. I august måned har de planlagt træningslejr på Fyn, hvor 2 DS hold og U18 afdelingen deltager. Ydermere vil de have træningsweekender, træningskampe og deltage i et opstartsstævne i starten af september, hvor det vil være muligt at teste formen af før det går løs med turneringen.

Så HØJ’s 3.divisionsdamer må siges at være top trænet til når kamp sæsonen går i gang.

2018-06-12T18:06:22+02:00