HØJ Elitehåndbold må sige farvel til målmand

Når sæsonen 2020-2021 går i gang bliver det uden den erfarne målmand Brian Jørgensen i HØJ-målet. Transporten til og fra træning er for lang og tidskrævende.

”Jeg har haft 2½ fantastisk gode sæsoner i HØJ, og er virkelig taknemmelig for, at klubben tog imod mig og gav mig chancen for at vise, at jeg stadig kan præstere på højt niveau i målet”, siger Brian Jørgensen. ”Efter min kone og jeg har fået vores andet barn, er det dog svært at få hverdagen til at hænge sammen med både fuldtidsjob og håndbold, og ikke mindst de mange timer på landevejen til og fra træning fire gange om ugen ”trækker tænder ud” – vi bor i Ringsted”, forklarer han videre.

Cheftræner i HØJ Elite Jesper Fredin er naturligvis ærgerlig over målmandens beslutning: ”Brian har været vigtig for os, både som målmand og kulturbærer, fordi han er dygtig og kom med en stor portion erfaring og en god håndboldopdragelse. Han bliver en svær mand at erstatte. Vi har heldigvis fortsat Victor Bang på posten, som i den grad vokser med opgaven, og er selvfølgelig i fuld gang med at finde en målmand yderligere til den kommende sæson”, fortæller Fredin.

”Jeg vil gerne sige tak til de mange fantastiske mennesker, der er i og omkring HØJ, for nogle rigtig gode år i klubben. Det bliver svært at sige farvel, men håndbolden må ikke fylde så meget, at det går ud over familien, så det er den rigtige beslutning for mig”, slutter Brian Jørgensen af.

 Yderligere informationer fås ved henvendelse til cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.