Flot sejr til herrerne i Tønder

Herrerne vandt med hele 28 – 36 (14 – 19) på den svære udebane i Tønder. Topscorer blev Garsdal med 10 mål. Garsdal er til dagligt sponsoreret af LPOG Revisorer, Restaurant Toldboden og STRØM.

Cheftræner Jesper Fredin udtaler om sejren:

”Vi var på ingen måde tilfredse med hverken vores præstation eller vores udtryk i seneste hjemmekamp mod HCM. Det har vi brugt ugen på at tale om, og vi har lagt vægt på at genfinde noget spilleglæde. Det synes jeg kom meget til syne i Tønder.

Vi vidste udmærket godt, at man ikke bare lige kører til Tønder og vinder. Vi havde stor respekt for deres kvaliteter med 5 sejre ud af de seneste 6 opgør, hvor de i det eneste nederlag formåede at spille helt op med HCM. Det er nogle dygtige spillere og jeg synes de har fået sammensat et stærkt mandskab med et koncept der passer dem rigtig godt. Derfor var der i dagene op til kampen lagt op til, at vi skulle ramme en stærk præstation for at vinde begge point i Tønder.

Defensivt formår vi at dække op med både stor dynamik og masser fysik. Vi bevægede os flot og stod stærkt i mand/mand duellerne. Det medførte, at Tønder havde svært ved at tilspille sig gode målchancer. Særligt i 6mod7 forsvaret synes jeg, at dynamikken var enorm og vi fik løst den del af spillet rigtig flot.

Offensiv fik vi spillet med høj fart, og vi får ramt dem hårdt på både vores dueller, presspil og krydsspil. Her var Garsdal en stor faktor for, at Tønder havde svært ved at holde os fra store målchancer.

De sidste 15 min kunne vi godt have afviklet bedre, men jeg er enormt glad for, at vi formåede at spille os i en situation hvor vi uden risiko for kampens udfald kunne gå ned i kadence i kampens sidste fjerdedel.

Vi kan godt tillade os at være stolte over præstationen i Tønder. Jeg synes vi fik sammensat en utrolig stærk håndboldkamp.”

Næste kamp for herrerne er på fredag kl. 19.30 i Ølstykke, når Team Sydhavsøerne kommer på besøg. Billetter kan købes her https://boldbillet.dk/show/event/hoej-elitehaandbold-vs-team-sydhavsoeerne-24-nov-2023