Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57

For Komplex it er der en kæmpe synergi ved at være sponsor af målmænd i HØJ Elitehåndbold Herre senior som spiller i 1. division i Danmark.

Komplex it arbejder med spændende og udfordrende jobs hver dag. Derfor trænger vi til at lege en gang i mellem. Det samme gør målmænd i HØJ Elitehåndbolds herre, der trænes rigtig meget og det er meget udfordrende, at være målmand i håndbold på det niveau (man vinder jo ingen kampe uden en god målmand) så der påhviler de unge talenter et kæmpe ansvar og det kræver rigtig meget disciplin. Det samme gør sig gældende for vores IT specialister som står på mål for, at IT løsninger hos vores kunder fungerer hver dag, dog på en anden bane – men heraf synergien.

Victor Bang #1

Brian Jørgensen #12

Tobias Trampedach #32

Vi har alle brug for at lege lidt en gang i mellem og hos Komplex it leger vi, når det passer ind eller efter job, for at slippe det store ansvar lidt ind i mellem og vi havde fornøjelsen i februar 2020, at have HØJ Elitehåndbolds fantastiske målmænd på besøg i huset. Primært for at hilse på dem og vise dem hvad vi laver, men også for, at de kunne se/lege på en anden udebane end de er vant til.

De fik prøvet vores shuffleboard, kørt ræs i rummet med PlayStation med de helt rigtige sæder med rat og gaspedal, så det næsten føles som at sidde i en rigtig raser bil. Det gjorde det lidt sjovt, at Victor og Tobias kunne se hvad deres sponsor laver til hverdag, men mest af alt, at de kunne få lov at lege lidt udenfor håndboldbanen. Komplex it er glade for, at Victor og Tobias står på mål i HØJ Elitehåndbold, vi havde en rigtig god eftermiddag sammen med dem og håber de snart kommer igen og ønsker dem al mulig held og lykke med alle kampene.

Komplex it blev grundlagt i januar 2006 af firmaets nuværende 5 ejere. Komplex it startede op omkring IBM’s teknologier på hardware og opnåede efter kort tid den højeste partnerstatus hos IBM. I dag er Komplex it den partner i Norden, der har den højeste status qua certificeringer og omsætning.

Vi tilbyder IaaS og service inden for Veeam Cloud Connect samt IBM Power 9. Vi er desuden stolte af at kunne fortælle, at Komplex it er den første IBM Power Cloud Provider i Norden.

Komplex it er specialister i at håndtere store systemkomplekser og har dybe kompetencer indenfor serverløsninger, hardware, operativsystemer og systemsoftware, netværk, backup og storage. Vi har medarbejdere, som brænder for at sætte IT-komponenterne sammen til den bedst mulige løsning, mens andre medarbejdere har stor erfaring med drift af løsningen og ved, hvordan man bør reagere inden, og hvis de røde lamper blinker, det bliver der stået på MÅL for – hver dag – 24/7.