Fysio Danmark Egedal og HØJ Elite fortsætter samarbejdet

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi med stolthed præsentere, at vi i den kommende sæson 2020/2021 fortsætter samarbejdet med Fysio Danmark Egedal – Ølstykke.

Fysio Danmark Egedal vil fortsat være erhvervspartner omkring vores 1. Division Herrer, mere konkret som personlig sponsor for vores hurtige højre fløj Philip Kempf, der selv er uddannet fysioterapeut.

Fysio Danmark Egedal står klar til at hjælpe dig med diverse problemer, du måtte have med din krop. I deres klinik i Ølstykke er det muligt at få en vurdering ved en fysioterapeut og efterfølgende få den rette og kompetente behandling. Det kan fx være i form af akupunktur, ultralyd, massage og el-stimulation. Derudover har Fysio Danmark Egedal et træningscenter, som du kan blive tilknyttet.

Vi ser frem til endnu en sæson med Fysio Danmark Egedal ombord som erhvervspartner, og vi glæder os over det fortsatte samarbejde.

Ønsker du at få yderligere information om Fysio Danmark Egedal – Ølstykke, kan du besøge deres hjemmeside www.fysiodanmarkolstykke.dk, henvende dig direkte på telefon 47 17 89 47 eller tage et smut forbi deres klink på Rådhus Allé 23 i 3650 Ølstykke.