Hils på vores færøske landsholdsspiller og hans personlige sponsor LPOG

Roi Berg vores venstre fløj er født og opvokset på Færøerne. Han har spillet 45 U-landskampe, og indtil videre 12 A-landskampe. Han er 24 år og bor i København, hvor han læser idræt på første år.

Efter en tirsdagstræning tog Roi et smut forbi revisorfirmaet LPOG, for at hilse på hans nye personlige sponsor. Sanne fra LPOG fortæller her lidt om baggrunden for samarbejdet med HØJ Elitehåndbold:

“Hos LPOG, Statsautoriserede Revisorer støtter vi lokalsporten på flere områder. Vi har valgt at indgå i samarbejde med HØJ Elitehåndbold, da vi dels gerne vil støtte lokalt og dels gerne vil være en del af et seriøst erhvervsnetværk med mulighed for dialog og sparring med andre virksomheder samt deltagelse i spændende arrangementer.”

Roi Berg hos LPOG Statsautoriserede Revisorer
Roi Berg hos LPOG Statsautoriserede Revisorer

LPOG er Statsautoriserede Revisorer, som er beliggende i Frederikssund, men de har hovedsagelig kunder fra Nordsjælland og Storkøbenhavn.

LPOG hjælper kunderne med rådgivning om skat, regnskab, valg af virksomhedsform, omstrukturering, budgetlægning, køb eller salg af virksomhed, digitalisering og optimering af din virksomhed og meget andet.

Synes du det lyder spændende, er revisorbranchen måske noget for dig. Sanne fra LPOG fortæller:

”Vi er altid på udkig efter nye talenter på forskellige niveauer, som har lyst til at være en del af LPOG. Vi vil derfor altid gerne høre fra potentielle medarbejdere – uanset om det er unge mennesker, der kommer direkte fra skolebænken eller mere erfarne medarbejdere.” 

Læs mere om job eller elevplads hos LPOG her

LPOG Statsautoriserede Revisorer