HØJ Elitehåndbold har sikret sig endnu en forsvarsklippe

Fra og med den kommende sæson vil Jeppe Jonasson, pt. TM Tønder Håndbold, være at finde på HØJ Elites 1. divisionshold; klubben har indgået en toårig kontrakt med den stærke forsvarsklippe, der måler 198 cm. i højden og vejer 110 kg.

Jeppe Jonasson har spillet i en række fremtrædende klubber tidligere, herunder Nordsjælland Håndbold, TMS Ringsted og Skanderborg Håndbold. Om skiftet til HØJ Elite siger Jeppe Jonasson selv: ”Jeg har valgt at skifte til HØJ Elite af mange grunde. Først og fremmest fordi jeg tror rigtig meget på det projekt, HØJ har gang i. De har gennem en årrække taget et step op hver sæson, både på og udenfor banen. Det er en klub, som er bygget rigtig godt op over en lang periode, og som ikke stiller sig tilfredse. Den sult for hele tiden at rykke sig, er noget som virkelig tiltaler mig. Samtidig har jeg haft mange gode snakke med Jesper Fredin, som er en ung, kompetent og ambitiøs træner. Jeg håber, at jeg sammen med resten HØJ Elite kan være med til at skubbe klubben fremad. Det kunne være rigtig godt at komme op i den sjove ende af tabellen og spille med om de 3 øverste pladser. Det er helt klart også mit mål med skiftet til HØJ. Samtidig håber jeg at kunne bidrage til et sundt og godt miljø, hvor det selvfølgelig handler om at vinde! Ambitionerne er store, men det kræver hårdt arbejde. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Endelig var muligheden for at komme tættere på familien og København også tiltalende efter fire år i Jylland”.

Målet og ønsket om konstant forbedring kan cheftræner Jesper Fredin i HØJ Elite nikke gen-kendende til hos Jeppe Jonasson: ”Jeg har i flere omgange arbejdet sammen med Jeppe gennem hans håndboldkarriere. Derfor ved jeg, at vi i Jeppe får en utrolig stærk og hårdtarbejdende spiller, der altid giver sig 100 procent for holdet. Han er en vellidt ledertype, der går forrest både i medgang og modgang, der vil passe godt sammen med vores i forvejen meget stærke defensiv. Jeppe har stor erfaring, hvor han særligt excellerer i defensiven. Han er på trods af sine 198 cm. og 110 kg. meget bevægelig, og han er bestemt ikke bleg for at dele øretæver ud. Han er meget kommunikerende med sine holdkammerater, hvilket vil passe godt ind i vores defensiv. Udover dette har Jeppe i den senere tid også vist styrker i den offensive del af spillet, hvor han er startende stregspiller i TM Tønder. Jeg byder Jeppe Jonasson velkommen i HØJ Elite og ser frem til samarbejdet.”

Yderligere information kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.