Læs om til- og afgange her

Sæsonen 2018/2019 er ved at lakke mod enden, og HØJ 1. divisions herrer har sikret sig endnu en sæson i 1. division. Der udestår kun to kampe, en hjemmekamp på lørdag mod Skive og en udekamp weekenden efter mod TSØ, og HØJ Elite kan som minimum opnå en 9. plads i rækken og dermed holde sig udenfor nedrykningsspillet.

Mens de sidste kampe forberedes og afvikles, lægges kabalen til næste sæson, og den byder indtil videre på både på gengangere og nye ansigter. På fløjpladserne vil HØJ Elite fortsat stå stærkt, idet Emil Bramming, Frederik Lundgaard og Philip Kempf alle fortsætter i klubben.

Foruden fløjspillerne har forsvars krumtappen Villads Raahauge forlænget sin aftale, og han har udsigt til at blive tovejs spiller næste sæson, hvilket han ser frem til. Som vi tidligere har offentliggjort, har Morten Slundt også forlænget, ligesom Jeppe Hjorth, Jacob Stork og Brian Jørgensen også vil være at finde på deres pladser i den kommende sæson.

Indtil videre har HØJ Elite hentet Victor Bang, målmand fra GOG, Mikkel Beck, playmaker fra Køge Håndbold, Frederik Skoda, playmaker fra Randers HK og Mikkel Leth, fløjspiller fra Køge Håndbold; og flere er på vej.

Men der er også spillere, som af forskellige grunde forlader klubben og søger nye udfordringer. Det er således tidligere offentliggjort, at Andreas Stryger og Nicklas Petersen rykker til TSØ, og at Mikkel Sjøberg flytter til Sverige og fortsætter sin håndboldkarriere der. Desuden stopper Peter Nørklit sin aktive karriere og overgår til at blive målmandstræner og -coach i klubben.

Og yderligere to spillere vælger at prøve noget nyt. Frederik Høyer har valgt at stoppe med baggrund i et ønske om at trappe ned rent håndboldmæssigt. Høyer har bl.a. planer om en længere rejse, hvilket dårligt harmonerer med at spille håndbold i 1. division. Endelig har højre backen Christoffer Rasmussen valgt at skifte klub.

Yderligere oplysninger kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334 eller direktør Lars Vinther på telefon 20977930.