HØJ Elite forlænger samarbejdet med trænerteamet på damesiden

HØJ Elite har lavet aftale med trænerduoen Anders Bergmann Krogh og Michael Piotrowski om at fortsætte samarbejdet frem til sommeren 2024. Begge trænere er i gang med deres femte sæson i klubben. Første sæson gav en oprykning fra 3. til 2. Division, mens anden og 3. sæson var Coronaramt. Fjerde sæson gav kvalifikationskampe om oprykning til 1. Division, og det var lige-ved-og næsten. Nu er trænerteamets femte sæson så i gang, og holdet ligger foreløbig på en førsteplads i deres pulje med 6 point for 3 kampe og en målscore på plus 32.

’’Anders og Pio har virkelig bidraget positivt til holdets og klubbens udvikling, siden de kom til, og vi har fået et fint samarbejde med en fælles forståelse og en klar rollefordeling. I HØJ Elite har kulturen og tilgangen på damesiden skulle udvikles hen mod en større professionalisme og elite set-up, hvilket vi har samarbejdet om de seneste sæsoner. Så jeg synes, at en tidlig forlængelse af samarbejdet med Anders og Pio er den rigtige vej at gå for os’’, siger Helle Rasmussen, formand i HØJ Elite og ansvarlig for damesiden.

Og de to trænere er også tilfredse. 

Anders Krogh siger ……. ’’Jeg er virkelig glad for at kunne fortsætte arbejdet med dameholdet i HØJ Elite. HØJ er en fantastisk klub at være del af. Et fællesskab af engagerede frivillige, trænere og ledere, der brænder for en klub, hvor der er plads til alle – bredde såvel som elite, og der er højt til loftet. Men selvfølgelig, som Elite jo også står for, så er det også med det for øje, at der bliver knoklet både på og uden for banen for hele tiden at kunne præstere mere og bedre’’.

Michael Piotrowski supplerer ….. ’’Jeg er meget glad for og stolt over, at klubben har ønsket at fortsætte vores samarbejde. Jeg har været tilknyttet truppen og det sportslige set-up omkring udvikling af damesiden i flere år nu, og den ambition, som klubben har haft, har tiltalt mig lige fra starten. HØJ er et godt sted for mig at være. Vi har kunnet se, at niveauet i truppen og fundamentet på det sportslige set-up på damesiden har fået et løft hvert år. Vi bygger på og er i en konstant god bevægelse fremad – det tiltaler mig meget både som træner og menneske. Samtidig har HØJ evnet at flette elite og bredde sammen på bedst mulig måde, hvilket også kan aflæses af en endog meget kraftig udbygning af spillere og hold på damesiden gennem de senere år’’.

’’Vi er begge to virkelig glade for at kunne se et længere perspektiv for samarbejdet omkring truppen og ikke mindst samarbejdet med hele det dygtige og ambitiøse team omkring Dame 1 og 2 – Henrik, Svolde, Hagenbæk, Moeglin og Helle. Vi oplever en enorm opbakning fra hele klubben’’, slutter Anders og Pio af.

Yderligere oplysninger fås hos Anders Krogh på tlf. 51224405 eller Helle Rasmussen på tlf. 30327273.