Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57 Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57
Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57

HØJ Elite sikrer sig stærk målmand

Efter at Brian Jørgensen tiltrådte i HØJ Elite midtvejs i sidste sæson, har han leveret præstationer på et meget højt niveau, og derfor har HØJ Elite sikret sig, at målmanden fortsætter i klubben endnu to sæsoner. ”Brian er en sikker sidste skanse og er garant for mange redninger. Ydermere er han med sin professionelle og meget seriøse indstilling til håndbold en vigtig brik i bestræbelserne på at dyrke og præge miljøet i HØJ. Jeg er virkelig glad for, at vi råder over en stor kapacitet som Brian de næste 2 år”, siger cheftræner Jesper Fredin.

Om aftalen siger Brian Jørgensen selv: ”Da jeg kom til HØJ efter julepausen, skulle begge parter lige se hinanden an. Jeg skulle se, om håndbold på det her niveau stadig var det, jeg ville, og om jeg kunne få det til at hænge sammen med familien derhjemme. Samtidig skulle HØJ se, om jeg havde mere bold tilbage i kroppen efter episoden i TMS Ringsted. Jeg har været super glad for mit skifte, og jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Jeg har fundet glæden ved håndbolden igen, og jeg faldt hurtigt ind på holdet. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da vi begyndte at tale om fremtiden, og jeg er glad for den tillid, HØJ har vist mig”.

Yderligere informationer fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.

2018-06-18T15:04:39+02:00