HØJ Elitehåndbold har skrevet lang kontrakt med ung talentfuld back

4-lauge-hemmingsen

HØJ Elitehåndbold har indgået en 4-årig kontrakt med 18-årige Lauge Danelund Hemmingsen, som er en ung, talentfuld spiller af egen avl.

”Lauge er en meget spændende ung bagspiller, som vi på sigt forventer os meget af. Han er hurtig på fødderne, han har et rigtig godt skud og dækker allerede nu fornuftigt op på 1. divisionsniveau. Selvom han kun er 18 år, har Lauge allerede vist flotte prøvelser på sit store talent for HØJ, og jeg spår ham en stor håndboldfremtid”, fortæller 1. divisions cheftræner Jesper Fredin.

Lauge Danelund Hemmingsen har været udtaget til U19 landsholdet allerede som 17-årig. Med en langtidskontrakt ser både HØJ og Lauge rigtig gode muligheder for at sikre en optimal udvikling; Fredin fortæller: ”Vi har i fællesskab lagt en god og langsigtet plan, hvor Lauge til at begynde med skal opbygge sin fysik og i kendte rammer og med den rette dosering vænne sig til seniorhåndbold på divisionsniveau”.

Lauge selv siger: ”Jeg føler, at jeg er i det rette miljø og omgivet af de rette personer, både dygtige spillere og trænere, der kan hjælpe mig med min udvikling som håndboldspiller. Jeg har spillet i HØJ, siden jeg startede til håndbold som U10 spiller, og det har længe været en drøm for mig at komme til at spille for klubbens bedste herrehold”.

 

Yderligere informationer fås ved henvendelse til cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.