HØJ Elitehåndbold sender ungt målmandstalent til en højere hylde

Efter to sæsoner i HØJ Elitehåndbold har den unge målmand Victor Bang fået mulighed for at fortsætte karrieren i en udenlandsk ligaklub. Og det er en rigtig god chance, som han selvfølgelig skal gribe, mener cheftræner Jesper Fredin:

Victor er en dygtig målmand, som har udviklet sig meget, mens han har været hos os, og særligt her i 2021 har Victor stået med højt niveau. Vi havde håbet på at kunne beholde Victor i hvert fald et par sæsoner mere, men når man som ung ambitiøs håndboldspiller får en god mulighed for at prøve sig af på en højere hylde, så skal man gribe den”.

Direktør i HØJ Elitehåndbold Lars Vinther tilføjer: ”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi helst havde set Victor fortsætte hos os. Victor tilbragte mange af sine ungdomsår i HØJ og har nu senest været hos os i snart to sæsoner. Men vi forstår til fulde Victors beslutning om at prøve udlandet – sådan er gamet i professionel håndbold. Vi ønsker Victor alt mulig held og lykke – måske vores veje kan mødes igen på et senere tidspunkt”.

Victor Bang kom til HØJ Elitehåndbold efter et ophold på Oure og i GOG, hvor han primært spillede i 2. Division. Og nu får han så efter to sæsoner i den danske 1. Division chancen i en udenlandsk ligaklub.