HØJ Elitehåndbold sikrer sig endnu et ungt talent til fremtiden

Ved siden af playmaker Marcus Stroustrup og venstre back Lauge Hemmingsen har HØJ Elitehåndbold nu indgået yderligere en lang kontrakt med en meget talentfuld ung spiller, nemlig den 20-årige stregspiller Victor Parbst.

Parbst er et af vores egne talenter, som er et produkt af det stærke talentarbejde i HØJ. Han er en voldsomt spændende stregspiller, der med sine langlæmmede 203 cm. har et virkelig godt fysisk potentiale. Siden Parbst kom til HØJ, har hans udviklingskurve været stejlt opadgående, og han har særligt hen over det seneste år fundet ud af, hvad det kræver at være elitesportsudøver – og til fulde levet op til kravene. Det har medført kvantespring i hans udvikling på alle parametre, og hvis Parbst fortsætter samme udvikling i overhalingsbanen, bliver han uden tvivl en stor profil for fremtidens HØJ Elite – fortæller cheftræner Jesper Fredin.

HØJ Elite og Victor Parbst har fået papir på hinanden frem til sommeren 2025. I indeværende sæson spiller Parbst fast på klubbens 2. divisionshold – der fører rækken – ligesom han træner med 1. divisionsholdet og ofte er med til holdets kampe, hvor han særligt har en offensiv rolle i 7 mod 6 spillet.

Om kontrakten med HØJ Elitehåndbold siger den unge spiller selv – Jeg har valgt at skrive kontrakt med HØJ Elite, fordi jeg har været enormt glad for at spille i HØJ de sidste 5,5 sæsoner. Jeg er glad for det gode træningsmiljø og for de mennesker, der er i klubben og omkring 1. divisionsholdet. Jeg ser aftalen som en god mulighed for at udvikle mig til en endnu dygtigere håndboldspiller, og jeg vil gerne hjælpe HØJ Elite med at komme i og blive i den danske håndboldliga.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334.