Studentermedhjælper til håndtering af SoMe søges

Hvem er vi?

HØJ Elitehåndbold driver et herrehold og et damehold, som pt. spiller i hhv. 1. og 2. division; men vores ambitioner er større – vi vil gerne i Håndboldligaen. Samtidig vil vi gøre håndbolden til et stærkt og underholdende samlingspunkt for familier, erhvervsliv og fans. Det skal være spændende, sjovt og udbytterigt at være en del af HØJ Elitehåndbold og at komme og se håndbold.

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger pr. 1. februar 2022 en studentermedhjælper til 10-12 timer om ugen. Du skal have lyst til at være en del af en passioneret sportsgal og professionel arbejdsplads. Du skal være åben, socialt anlagt og kunne lide at møde nye mennesker. Du skal kunne arbejde sammen med andre, men samtidig kunne tænke selv og arbejde selvstændigt. Du skal have viden om og erfaring med sociale medier, og synes det er sjovt at lave kreative og spændende opslag med både tekst og billeder. Du behøver nødvendigvis ikke at være håndboldnørd, men det kan nok ikke undgås, at der bliver snakket om weekendens resultater på kontoret om mandagen 😉

Arbejdsplads og arbejdstider

Som studentermedhjælper vil du få base på Rugmarken 10, 3650 Ølstykke, hvor vi har vores administration og mødelokaler. I forbindelse med hjemmekampe og andre arrangementer vil du også skulle arbejde ude i hallerne. Vores hjemmekampe ligger typisk lørdag eller søndag eftermiddag, så der vil en gang imellem være weekendarbejde. Du vil have mulighed for hjemmearbejde, når det passer med arbejdsopgaverne – Vi er generelt ret fleksible med placering af arbejdstiden.

Arbejdsopgaver

Dine primære opgaver vil være at varetage vores sociale medier og hjemmeside. Vedligeholdelse og udbygning af vores Facebookside, Instagramkonto og hjemmeside, herunder produktion af nyhedsopslag, foto- og videomateriale, sponsorpromovering m.m. Du skal med andre ord være med til at brande HØJ Elitehåndbold via de sociale medier, så vi bliver endnu mere kendt, og du skal bidrage til vores daglige kommunikationsarbejde.

Lyder dette interessant, kan du kontakte os på: helle.rasmussen@hojhaandbold.dk