Sportslig succes kræver de rette rammer

Vores historie viser, at vi i HØJ gør tingene i fællesskab. HØJ har gennem alle årene været båret af stærke frivillige kræfter, og disse kræfter er også fortsat grundstenen i HØJ Elitehåndbold og i det sociale liv og unikke håndboldmiljø, der i og omkring klubben.

For at opnå et professionelt miljø, hvor vores spillere bliver udfordret både fysisk og psykisk hver eneste dag, har vi siden opstarten af HØJ Elitehåndbold haft stort fokus på at optimere de sportslige rammer, det være sig træningsmuligheder både med hensyn til håndbolden og den fysiske træning, sundhedssektor m.m.

Samtidig har vi et ansvar for at skabe de passende kommercielle og organisatoriske rammer, så vi kan nå vores sportslige mål samtidig med, at klubben hviler på et tilfredsstillende økonomisk og mandskabsmæssigt grundlag.

Vi har en bestyrelse på 5 medlemmer suppleret af en økonomichef – alle arbejder frivilligt for klubben.

Personerne bag holdet

Lars Vinther
Lars VintherAdm. Direktør & Bestyrelsesmedlem
KONTAKT
Helle Rasmussen
Helle RasmussenBestyrelsesformand
KONTAKT
Charlotte Lind
Charlotte LindØkonomi Chef
KONTAKT
Klaus Lebæk
Klaus LebækBestyrelsesmedlem
KONTAKT
Jesper Kampmann
Jesper KampmannBestyrelsesmedlem
KONTAKT
Kaj Hjorth Christensen (Buster)
Kaj Hjorth Christensen (Buster)Bestyrelsesmedlem
KONTAKT

TRIVSEL

FÆLLESSKAB

ANSVARLIGHED

Forbliv Opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på de sociale medier. Der vil blandt andet være spillerinterviews på Youtube kanalen, bag om holdet og spillerne på Instagram, samt annoncering af kampe på Facebook.

Hos HØJ Elitehåndbold forsøger vi hele tiden at udvikle os. Det kan vi ikke gøre uden lokalområdets støtte. Kunne du tænke dig at blive mere synlig over for mulige kunder?

BLIV PARTNER