Vi bygger på fællesskab og ansvarlighed

Vores historie viser, at vi i HØJ gør tingene i fællesskab. HØJ har gennem alle årene været båret af stærke frivillige kræfter, og disse kræfter er også fortsat grundstenen i HØJ Elitehåndbold og i det sociale liv og unikke håndboldmiljø, der er i og omkring klubben. Vi ønsker et stærkt fællesskab om vores klub og vores hold, hvor mange bidrager og mange modtager.

Vi ønsker at gøre håndbolden til et stærkt og underholdende samlingspunkt for familier, erhvervsliv og fans. Vi vil gøre det spændende, sjovt og udbytterigt at være en del af HØJ Elite og at komme og se håndbold.

Vi ønsker at være en katalysator for et tæt samarbejde mellem klub, erhvervsliv og politikere i området. Vi vil tage udviklingsinitiativer og løfte vores del af opgaverne med henblik på at få HØJ Elite, det lokale erhvervsliv og kommunerne tydeligere på Danmarkskortet.

Vi arbejder fortsat på at skabe de passende kommercielle og organisatoriske rammer, så vi kan nå vores sportslige mål samtidig med, at klubben hviler på et tilfredsstillende økonomisk og mandskabsmæssigt grundlag.

Personerne bag holdet

Lars Vinther
Lars VintherAdm. Direktør & Bestyrelsesmedlem
KONTAKT
Helle Rasmussen
Helle RasmussenBestyrelsesformand
KONTAKT
Charlotte Lind
Charlotte LindØkonomi Chef
KONTAKT
Klaus Lebæk
Klaus LebækBestyrelsesmedlem
KONTAKT
Jesper Kampmann
Jesper KampmannBestyrelsesmedlem
KONTAKT
Kaj Hjorth Christensen (Buster)
Kaj Hjorth Christensen (Buster)Bestyrelsesmedlem
KONTAKT
Henning Olesen
Henning OlesenSparringspartner
Mail: henningolesen@hojhaandbold.dk
Tlf.:
20 45 29 14
KONTAKT

Forbliv Opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på de sociale medier. Der vil blandt andet være spillerinterviews på Youtube kanalen, bag om holdet og spillerne på Instagram, samt annoncering af kampe på Facebook.

Hos HØJ Elitehåndbold forsøger vi hele tiden at udvikle os. Det kan vi ikke gøre uden lokalområdets støtte. Kunne du tænke dig at blive mere synlig over for mulige kunder?

BLIV ERHVERVSPARTNER