Bliv Erhvervspartner i HØJ Elitehåndbold

Har du og din virksomhed interesse i at møde og udveksle erfaringer med andre virksomheder, og er I interesseret i at udvide kundekredsen, er HØJ Elite Håndbold måske den rigtige samarbejdspartner for jer.

Det er er vores mål at kombinere din virksomheds langsigtede udviklingsplaner med vores sportslige ambitioner.

Som Erhvervspartner hos HØJ Elite Håndbold vil du opleve, at vi kan hjælpe med nye ideer, nye samarbejdspartnere og ikke mindst nye kunder, som I ikke når via jeres nuværende markedsføringskanaler.

Interessen for HØJ Elite Håndbold er udbredt!
Med modstandere over hele landet rækker et divisionshold langt udenfor lokalområdet, hvor det selvfølgelig bør have topinteresse – også politisk! Det har vi vidst længe, men også nu fået bekræftet pga. Coronakrisen. Nu kan vi nemlig se, hvor tilskuerne kommer fra. Derfor har mange virksomheder nu endnu mere grund til at tænke ud af boksen sammen med os.

De mest aktive af vores Erhvervspartnere har stort udbytte af deres samarbejdsaftale med HØJ Elitehåndbold. Vi kan derfor kun opfordre jer til at investere i et samarbejde og til at bygge samarbejdet ind i jeres samlede markedsføringsplan. Det giver bonus!

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi tilbyde eksponering på mange måder:

– I forbindelse med kampene.
– Ude i virksomhederne.
– På Facebook.
– På LinkedIn.
– I medierne.

Vores vigtigste mål er, at vi i fællesskab skaber nogle unikke rammer, som sikrer, at vores Erhvervspartnere vækster, og at HØJ Elitehåndbold når de sportslige mål, som klubben til enhver tid har.

Vil du høre mere om muligheden for at indgå et Erhvervspartnerskab med HØJ Elitehåndbold, er du velkommen til at kontakte:

Helle Rasmussen, formand:
Mail: helle.rasmussen@hojhaandbold.dk, tlf. 30327273

Henning Olesen, sparringspartner i HØJ Elite:

Mail: henningolesen@hojhaandbold.dk, tlf. 20452914