HØJ Elites herrer vandt over finsk Champions League-hold

Søndag spillede HØJ Elites herrehold træningskamp mod finske Riihimäen Cocks, som i den seneste sæson spillede Champions League. Den internationale erfaring var dog ikke noget som satte en stopper for HØJ Elite. Det blev til en sejr på 27-20 efter at HØJ Elite fra start til slut sad på føringen.

– Inden kampen var vi meget spændte på at møde en stærk modstander med masser af international erfaring fra Champions League og andre europæiske turneringer. Vi var nysgerrige på at finde ud af, om vi rent fysisk kunne stå distancen, hvilket vi lykkedes ganske fint med, fortæller cheftræner Jesper Fredin.

Sejren er endnu en i rækken af træningskampe, hvor HØJ Elite har vundet 3 ud af 4. Dette glæder Jesper Fredin, som fortsat ser en positiv udvikling i truppen:

– Vi var særligt tilfredse med defensiven, hvor vi endnu engang havde rigtig gode keeperpræstationer. Offensivt fik vi arbejdet videre med vores angrebskoncept i 6 mod 6 spillet, og vi kom et skridt tættere på at være klar til sæsonstarten. Konceptet er stadig nyt, og med nye konstellationer mangler vi stadig mange gentagelser. Vi mangler skarphed på de individuelle kompetencer, men det var opløftende at se, at vi fortsat flytter os i en positiv retning, og at flere af vores spillere melder sig ind og bidrager med gode kompetencer.

Nu ser holdet frem mod de næste træningskampe i Maribo den 20. august og 23. august, hvor de møder henholdsvis Team Sydhavsøerne og Ystad IF.

Foto: Thomas Tvilling