HØJ var ikke til at holde nede

HØJ tog lørdag eftermiddag et stort skridt væk fra de kedelige nedrykningspladser med sæsonens største sejr 35-23. Det gik ud over Frederikshavn, og sportschef og midlertidig cheftræner Henrik Kjeldsen måtte ud i bagagerummet og hente en ramme Tuborg Classic. Den sejr skulle fejres.

Det gælder om at finde den rette anledning. Jeg har haft rammen stående siden kampen mod Ajax, men det er i dag, den skal drikkes, siger Henrik Kjeldsen, der var begejstret for sit holds indsats.

– Det er en præstation, som vi har sultet efter. Jeg kan ikke erindre, at vi virkelig rammer det punkt i en håndboldkamp, hvor man bare bliver ved med at mose modstanderen fysisk og bliver ved med at score mål og score mål. Det gjorde vi i dag, siger sportschefen.

Og oprykkerne Frederikshavn fik ikke et ben til jorden. Efter 3½ minut gjorde Rune Hedevang det til 3-0, og da Emil Bramming lidt senere bragte HØJ på 6-3 tog Frederikshavn timeout.

Det rettede imidlertid ikke op på noget. Med en Danni Jørgensen i overdådigt spillehumør på højreløj og en forsvarsgeneral i Kristoffer Jessen, der bare uvant plaffede alt ind, så kom HØJ på 11-4, inden Frederikshavns træner Thomas Rømer allerede efter 12 minutters spil måtte tage sin anden timeout. Det var dog nærmest umuligt at holde hjemmeholdet nede på en dag, hvor langt det meste lykkedes.