Højintens kamp endte uafgjort

HØJ Elites herre var i går, torsdag den 20. august, endnu engang på banen til en træningskamp. Denne gang skulle kampen foregå i Maribo mod en velkendt modstander i Team Sydhavsøerne. Det skulle vise sig at blive en kamp med højt tempo og fysik, som til slut endte 26-26. På trods af at kampen ”kun” var en træningskamp, mener cheftræner Jesper Fredin ikke, at det kunne mærkes på tempoet og intensiteten af spillet:

– I en højintens og til tider rodet affære var det tydeligt at mærke, at sæsonstarten er ved at være tæt på. Man kunne på ingen måde mærke at det “bare” var en træningskamp, der ikke havde point på spil. Begge hold mønstrede en stor fysik, og begge hold måtte knokle for målene i de stationære angreb.

Spillet på banen trænger dog stadig til nogle finpudsninger, hvor Jesper Fredin især peger på at det stationære angrebsspil mangler fokus og skarphed:

– Til trods for, at vi scorer 26 mål mod et af rækkens bedste hold, så var vi ikke tilfredse med udnyttelsesprocenten i vores stationære angreb. Vi mangler fortsat skarphed i vores afslutninger, der oftere endte med stolpe ud i stedet for stolpe ind.

I den anden ende af banen ser det dog helt anderledes ud. Det defensive spil ser velorganiseret ud og det glæder Jesper Fredin:

– Omvendt var jeg meget tilfreds med, at vi endnu engang viste, at vores defensive organisation står godt i mange situationer, og at modstanderne skal bruge mange kræfter på at spille sig til fornuftige chancer i vores stationære forsvar.

Holdet har nu 2 dage til at justere nogle ting, inden de skal på banen igen. De møder på søndag, den 23. august kl 12.00, i Maribo det svenske ligahold Ystad IF.

Herunder kan du se nogle billeder fra kampen.

Foto: Jens Ørgaard Jensen