HØJ’ 3. divisons damer gør status efter første halvdel af sæsonen

HØJ’s 3. divisionsdamer er efter første halvdel af sæsonen puljens suveræne tophold, og kunne derfor gå på juleferie med god samvittighed efter deres flotte præstation.

Med maksimum point efter 11 kampe og en målscore på +90, så er cheftræner Anders Krogh godt tilfreds og synes, at den første del af sæsonen er gået over al forventning:

”Vi havde fra starten af sæsonen lagt en målsætning i truppen om top 3, og den må man sige, vi til fulde har indløst. Spillerne skal have stor ros for en god og disciplineret træningsindsats fra dag èt, hvilket selvfølgelig har været medvirkende til det gode halvårsresultat samt en masse fremgang – ikke kun på det kollektive plan – men også på det individuelle. Vi har en god blanding af rutine og ungt gåpåmod, hvilket har vist sig at være en forrygende cocktail”,siger Anders Krogh.

Efter en således flot første halvdel af sæsonen er HØJ’s 3. divisions damer nu klar til at kigge fremad mod anden halvdel, hvor de må undvære to spillere, der ellers har bidraget rigtig godt til de flotte resultater hidtil. Amalie, holdets venstre fløj, blev desværre korsbåndsskadet i starten af december måned, og den bærende U18 stregspiller Christa, har vagt at forfølge en gammel drøm om at tage et halvt år til Ikast på højskole.

Heldigvis har holdet sagt goddag til en ny markant spiller, nemlig Sidsel Terkelsen, der kom til holdet medio december. Sidsel, der er bagspiller, kommer til HØJ fra Vidar, og har desuden tidligere spillet på liga- og 1. divisions niveau i Norge samt i Slagelse og Roskilde.

De to trænere, Anders Krogh og Pio (Michal Piotrowski) ser frem til anden halvdel af sæsonen, men ved at der stadig skal arbejdes hårdt for at komme helt i mål:

”Godt begyndt er kun halvt fuldendt. Nu har HØJ ligget i toppen af 3. division de seneste sæsoner, og vi er fuldt ud klar over, at vi nu skal gøre tingene færdige. Vi har derfor fokus på at tage èn kamp ad gangen og går ydmygt til værks, men dog stadig velvidende om, at vi ER puljens absolutte tophold”,siger Anders Krogh. ”Målet for anden halvdel af sæsonen er at blive ved med at lægge lag på vores spil – kollektivt såvel som individuelt”,slutter Pio supplerende af.

HØJ’s 3. divisons damer spiller deres første hjemmekamp efter nytår søndag d. 6. januar i Ølstykkehallen kl. 15.30 mod HVI Himmelev.