Jens Winther Automobiler fortsætter som Bronzepartner

jens-winther-automobiler-logo

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi med stolthed præsentere, at vi i den kommende sæson 2021/2022 fortsætter vores samarbejde med Jens Winther Automobiler.

Jens Winther Automobiler skal fortsat være Bronzepartner omkring vores 1. Division Herrer. Deres logo vil igen være at finde på spillertrøjen af vores højre back Alexander Hansen.

Hos Jens Winther Automobiler står de klar til at hjælpe dig med dit næste køb eller salg af bil eller motorcykel. De har en lang række biler og motorcykler til rådighed, som du kan komme ned og se og afprøve. Derudover har Jens Winther Automobiler også et skadescenter, hvor din bil eller motorcykel kan blive repareret og fikset, så den igen kan komme ud på vejene. På værkstederne er du i trygge hænder, da Jens Winther Automobiler er nogle af Sjællands største og mest erfarne, og så er de autoriseret servicepartner hos BMW.

Ønsker du at få yderligere information om Jens Winther Automobiler, kan du besøge deres hjemmeside www.jenswinther.dk, henvende dig direkte på telefon 46 30 52 00 eller tage et smut forbi deres forretning og værksted på Maglegårdsvej 5 i 4000 Roskilde.

Vi ser frem til den kommende sæson med Jens Winther Automobiler ombord som partner.