Jens Winther Automobiler starter samarbejde med HØJ Elite

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi med stolthed præsentere, at vi i denne sæson 2020/2021 starter samarbejde med Jens Winther Automobiler.

Jens Winther Automobiler skal være erhvervspartner omkring vores 1. Division Herrer, mere konkret som personlig sponsor for vores højre back Alexander Hansen.

Hos Jens Winther Automobiler står de klar til at hjælpe dig med dit næste køb eller salg af bil eller motorcykel. De har en lang række biler og motorcykler til rådighed, som du kan komme ned og se og afprøve. Derudover har Jens Winther Automobiler også et skadescenter, hvor din bil eller motorcykel kan blive repareret og fikset, så den igen kan komme ud på vejene. På værkstederne er du i trygge hænder, da Jens Winther Automobiler er nogle af Sjællands største og mest erfarne, og så er de autoriseret servicepartner hos BMW.

Vi ser frem til resten af denne sæson med Jens Winther Automobiler ombord som erhvervspartner.

Ønsker du at få yderligere information om Jens Winther Automobiler, kan du besøge deres hjemmeside www.jenswinther.dk, henvende dig direkte på telefon 46 30 52 00 eller tage et smut forbi deres forretning og værksted på Maglegårdsvej 5 i 4000 Roskilde.

Jens Winther Automobiler