Jeppe Jonasson på besøg hos Nybolig i Jyllinge

Efter formiddagstræningen tirsdag tog Jeppe og Henning forbi Nybolig i Jyllinge, som er hans personlige sponsor. Her fik han en rundvisning i de gamle tankstationslokaler ved Jyllinge centeret, og en snak med mæglerne Jenny (daglig leder i Jyllinge) og Andreas. De fik blandt andet snakket om håndboldsæsonen og boligmarkedet i Jyllinge, som der heldigvis er godt gang i. En af grundene til dette fortæller Jenny, er det gode foreningsliv og det stærke lokale sammenhold. Jenny startede selv mæglerkarrieren i Stenløse for 15 år siden, mens Andreas er ved at tage et speciale i ejendomshandel.

Nybolig Jyllinge er ejet af Allan Bendsen og Nicolai Scheutz. Udover butikken i Jyllinge har de også en i Roskilde, og en nyåbnet butik i Egedal Centret. De er derfor rigtig godt repræsenteret i ”HØJ håndbold” området. I videoen her kan du høre Allan og Nicolai snakke om, hvorfor det var et naturligt skridt at åbne ny butik i Egedal.

Allan sidder til dagligt i den nye butik, mens Nicolai er at finde i Roskilde. For Allan er det næsten som at vende hjem. Han startede nemlig som mægler for 16 år siden i netop Stenløse. Privat bor han heller ikke langt derfra i Frederikssund. I anledningen af den nye butik i Egedal tilbyder Allan et gavekort på 4.000 kr. til Egedal Centret, hvis man sætter sin bolig til salg hos Nybolig Egedal i 2020. Hør Allan fortælle mere om gavekortet nedenfor 🙂