Kom med Jeppe Hjorth på arbejde

Jeppe arbejder i byggebranchen hos Klaus Lebæk (Bestyrelsesmedlem hos HØJ Elite), hvor han blandt andet er med til at sælge mærkerne Botament og Austrotherm. Jeppe fortæller her lidt om arbejdet:

Jeg har jo lidt forskellige opgaver på henholdsvis lageret, ved computeren og rundt på Sjælland. Lageropgaverne består primært i at pakke varer, som jeg så skal levere. Derudover modtager jeg varer, sætter på plads, tæller op, emballerer osv. (altså trimmer lageret). Foran computeren er jeg primært inde på noget der hedder Byggebasen, som er en databank for dokumentationer, certifikater, produktbilleder, datablade, specifikationer osv. Herinde opretter og vedligeholder jeg vores varer. Når jeg er ude på landevejen, leverer jeg som sagt varerne, men har også nogle gange opgaver som merchandiser, hvor jeg er ude og promovere Botament overfor XL-Byg’s medlemmer

Nedenfor er der et par billeder af, hvordan en leverance f.eks. kan se ud, og lidt af og om vores produkter