Kvickly Jyllinge fortsætter som Guldpartner

Kvickly Jyllinge

Hos HØJ Elitehåndbold er vi glade for at kunne fortælle, at vi fortsætter vores gode samarbejde med Kvickly Jyllinge, der er Guldpartner omkring vores 1. Division Herrer, mere konkret som personlig sponsor for vores erfarne venstre back og assistenttræner Bo Spellerberg. Kvickly Jyllinge er desuden samarbejdspartner på vores store bankospil, der afholdes 6. november i år.

Kvickly Jyllinge er meget mere end en dagligvarebutik. De har en stor Slagter & Delikatesse afdeling, hvor du blandt andet kan købe sammensatte menuer, som du kan servere derhjemme til fester og store begivenheder. De har en fantastisk bager, hvor du kan købe frisk og lækkert brød og skønne kager. Og som noget helt særligt, kan alle medlemmer hver mandag spare 15 % på alle fødevarer – det kalder Kvickly Jyllinge for Medlemsmandag.

Ønsker du at få yderligere information om Kvickly Jyllinge og deres tilbud, kan du besøge deres hjemmeside www.kvicklyjyllinge.dk eller henvende dig direkte på telefon 46 30 52 00. Og så kan du tage et smut forbi deres butik i Jyllingecentret og blive fristet af deres mange gode tilbud.

Vi ser frem til den kommende sæson med Kvickly Jyllinge ombord som partner.