Mød IT-huset NTD, som er blevet personlig sponsor for vores stregspiller Tim Rantala

Tim og Henning var inden jul en tur forbi NTDs kontor i Taastrup. Her fik de en rundtur og en god snak med ejerne Burim og Per. Der blev blandt andet snakket om håndbold, fodbold, Tims manglende IT-færdigheder samt NTDs historie. Burim fortalte således:

“Historien om os, er historien om et IT-hus med passionerede medarbejdere. Hvor vi hver dag gør vores bedste for at være tæt på vores kunder samt deres ønsker og udfordringer.

Siden starten i 2004 har vi været ”forbi” mere end 200 virksomheder – og rigtig, rigtig mange brugere. Hos størstedelen kommer vi stadig – fordi vi har brugt årene på at udvikle et tæt samarbejde – og sætte os grundigt ind i kundernes og deres medarbejderes hverdag.”

  • Tim Rantala hos NTD
  • Tim Rantala hos NTD
  • Tim Rantala hos NTD
  • Tim Rantala hos NTD

Burim fortsætter: “I fremtiden vil vi fortsætte rejsen, og blive ved med at udvikle os. Det er blandt andet en af grundende til, at vi har valgt at starte samarbejdet med HØJ Elitehåndbold. Klubben har en god organisation og et stærkt netværk, som vi håber på, at kunne drage nytte af. Det er især i forhold til en bedre og bredere formidling af vores kerneområder. Vi kan hjælpe med meget – blandt andet:”

IT-drift

Fuld drift af lokale IT-installation – servere, arbejdsstatio­ner, backup, netværk/firewall/switch. Overvågning og håndte­ring af opdateringer – hurtig respons og udrykning, hvis uheldet er ude.

IT-support

E-mail & telefonsupport, remote support eller onsite support.

Microsoft 365 – Teams, Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive og meget meget mere.

Hos NTD har vi været med siden Microsoft startede op med 365 platformen – vi har været igennem over 100 migreringer og her­ved opnået stor ekspertise og erfaring. Nu er vi klar til at hjælpe din virksomhed i skyen.

Med Microsoft 365 får en virksomheds medarbejdere adgang til en markedsledende platform. Hjemmearbejdspladser og mobile medarbejdere håndteres nemt og enkelt med Microsoft 365. Adgang til e-mail og data administreres og oprettes på ingen tid. Licenser kan tildeles på 5 min – og kan hurtigt fjernes igen. På den måde betaler man alene for det reelle forbrug.

Microsoft Azure

Microsoft tilbyder talrige services – Windows Server, SQL, Active Directory, backup, virtuelle netværk, BI og meget mere. Alt afregnet efter forbrug – herved minimeres behovet for lokalt placeret hardware, server­rum etc. Der er uendelig mange muligheder – vi kender de fleste og kan hjælpe med rådgivning og implementering.

Læs mere om os her

NTD