Nybolig Jyllinge-Stenløse fortsætter som Bronzepartner

Nybolig

Hos HØJ Elitehåndbold er vi stolte over at kunne præsentere, at Nybolig Jyllinge-Stenløse fortsætter som partner i den kommende sæson 2021/2022.

Nybolig Jyllinge-Stenløse vil i den kommende sæson igen være Bronzepartner på herresiden for vores 1. Divisionshold, og deres logo vil være at finde på spillertrøjen af vores stærke stregspiller Jeppe Jonassons.

Nybolig Jyllinge-Stenløse er en lokal ejendomsmægler, der gør en dyd ud af at sælge din bolig eller at finde den perfekte bolig til dig. De ansatte mæglere har stor erfaring, dybt lokalkendskab og et bredt køberkartotek i Jyllinge, Stenløse og Ølstykke. Nybolig Jyllinge-Stenløse sælger både villaer, rækkehuse, villalejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, fritidshuse, landejendomme og grunde i lokalområdet.

Ønsker du en vurdering af din bolig eller hjælp til at finde din drømmebolig, kan du besøge Nybolig Jyllinge-Stenløse på Østre Centervej 2, 4040 Jyllinge eller henvende dig på telefon 46 78 80 88. For mere information, kan du besøge Nybolig Jyllinge-Stenløse’s hjemmeside: www.nybolig.dk/jyllinge-stenloese.

Vi glæder os til den kommende sæson med Nybolig Jyllinge-Stenløse som fortsat partner.