Projekbeskrivelse

Navn: Christina Damm Hamann

Position: Playmaker

Nummer:  23

 

Højde: 166 cm

Vægt: 73 kg

Alder: 30 år

Fødselsdag: 13. oktober 1989

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud? 

Jeg har spillet håndbold siden jeg var helt lille. 3 år var jeg da jeg startede i Ajax København. Mit højeste niveau er 1. division som jeg spillede inde i Rødovre HK.

 

Tidligere klubber:

Ajax København, Ydun, Hvidovre IF, Rødovre HK, Helsingør og nu HØJ.

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Jeg har ikke det vilde forhold til HØJ. Jeg har spillet mod nogle af spillerne tidligere i karrieren. Udover det, trænede jeg under Anders Krogh i Hvidovre og havde kort fornøjelsen af Pio som fysisk træner i Rødovre. Jeg valgte at spille i HØJ efter flere snakke med Anders. Jeg synes det lød som et spændende og ambitiøst projekt med en god træningskultur og en klub med styr på tingene. Derudover er det nogle virkelig søde mennesker både på, og omkring holdet.

 

Hvad er din personlige målsætning for denne sæson?

Min personlige målsætning må være at spille mig op på mit gamle niveau igen efter en graviditet og bidrage med lidt rutine som jeg har med mig i min håndbold rygsæk. Udover det, synes jeg at vi har holdet til at være med i toppen af i 2. division. Hvis vi formår at holde skaderne på et minimum og udnytter at vi har en trup med så mange forskellige kompetencer, tror jeg vi kan nå langt.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse? 

Jeg har virkelig haft mange gode oplevelser gennem tiden. Det er for svært at vælge én 🙂

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen? 

Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske på Akutmodtagelsen for Børn- og Unge på Hillerød Hospital.