Projekbeskrivelse

Navn: Dorian Vallet

Position: Venstre Back

Nummer: 57

 

Højde: 1.95 m

Vægt: 95 kg

Alder: 26 år

Fødselsdag: 14. september 1993

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Jeg startede til håndbold som 6-årig og er aldrig stoppet. Så jeg har spillet håndbold i 20 år. Jeg spillede i Metz i Frankrig, indtil jeg var U18, hvor jeg blev nødt til at flytte pga. mit studie. Først flyttede jeg til Luxembourg, så Tyskland og så tilbage til Frankrig. Efter min uddannelse besluttede jeg mig for at spille professionel håndbold, først i den tredje og derefter i den anden bedste franske række.

 

Hvorfor valgte du at komme til DK og spille i HØJ Elitehåndbold?
Først og fremmest var jeg virkelig imponeret over Jesper’s professionalisme, og under min prøvetræning havde jeg en virkelig god fornemmelse af teamet – Jesper og Julie, spillerne og menneskerne bag holdet. Jeg følte, at klubben og holdet havde de samme værdier som mig, som at arbejde hårdt og have styrke og ambitioner, samtidig med glæde, lykke og sammenhold. Jeg synes, der er en masse potentiale i holdet, der består af både erfarne spillere og unge talentfulde spillere. Alt i alt har jeg det bare godt i HØJ, det er en sund klub med gode værdier og mennesker, der arbejder hårdt for klubben, som er rare og åbensindede.

 

Hvad er din personlige målsætning for sæsonen?
Det vigtigste for mig er, at jeg finder en ny balance. Jeg håber at kunne bringe en anden form for spil til holdet, dele mine erfaringer og ellers fortsætte min udvikling og trivsel.

 

Hvad er din største håndboldoplevelse?
Jeg har haft en masse skønne oplevelser gennem årene, men hvis jeg skal vælge en, må det være min sidste kamp som U18 med mit gamle hold, hvor vi spillede ”Region’s cup final”. I overtiden stod den 38-38, vi får bolden, da der er 4 sekunder tilbage, og vi scorer i sidste øjeblik. Det var så fedt!

 

Hvad laver du i din fritid?
Lige nu fokuserer jeg på at lære dansk! Herefter vil jeg gerne finde et deltidsjob inden for min kompetence og uddannelse; jeg har en Master Degree in Civil Engineering and Management.

Når jeg ikke går til dansk, kan jeg godt lide at klatre, danse, dyrke Tai Chi og yoga, læse og lave mad.

 

Tidligere klubber:

  • Season 2018 / 2019 : JS Cherbourg Manche Handball, Proligue (France)
  • Season 2017 / 2018 : Sarrebourg Moselle Sud Handball, Nationale 1 (France)
  • Season 2016 / 2017 : Metz Handball, Nationale 2 (France)
  • Season 2015 / 2016 : HSG Völklingen, Rheinland-Pfalz / Saarland Oberliga (Germany)
  • Season 2014 / 2015 : HSG Völklingen, Saarland-Liga (Germany), Saarlandmeister / Saarchampion SV 64 Zweibrücken, 3. Bundesliga (Germany)          
  • Season 2013 / 2014 : HSV Merzig-Brotdorf, RPS-Oberliga (Germany)
  • Season 2012 / 2013 : HB Strassen, 1rst Division (Luxemburg)
  • Season 2011 / 2012 : BLR Arc Handball, Nationale 3 (France)
  • Season 2005 / 2011 : Metz-Magny Handball,Departmental and regional championship (France)