Projekbeskrivelse

Navn: Gustav Russel Falholt

Position: Højre back

Nummer: 22

 

Højde: 193cm

Vægt: 100kg.

Alder: 25 år

Fødselsdag: 21.03.1994

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Min Håndbold har været med både op og nedture. Desværre har den også præget af skader for nogle sæsoner siden, havde jeg især problemer med mine knæ. Men i dag, er jeg flyvende igen. Jeg har spillet hele min Senior karriere i 1. division med et enkelt lille besøg håndbold ligaen. Jeg startede til håndbold som 12 årig i HIK. I mine Ungdomsår spillede jeg for Virum Sorgenfri 2002, TMS Ringsted og Viborg HK, som var starten på mit jyske eventyr. Jeg spillede 1. division i mine første 3 år som Senior i Team Vesthimmerland, som virkelig udviklede mig som håndboldspiller. Senest har jeg spilet 2 sæsoner for Ajax København, som ligeledes Team Vesthimmerland også har dannet mig både på og ude for banen.

 

Tidligere klubber:
HIK, VSH 2002, TMS RINGSTED, VIBORG HK, TEAM VESTHIMMERLAND, RANDERS, TEAM SYDSHAVSØERNE og AJAX KØBENHAVN

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?
Tror jeg har et ret afslappet forhold til håndbold, det er min absolutte favorit beskæftigelse. Så jeg er meget glad for at kunne finde en løsning, hvori jeg kan kombinere min uddannelse med den sport jeg elsker. Havde jeg ikke fået tilbuddet, hvori jeg får muligheden for at prioritere min uddannelse og sporten, jeg elsker så højt, var det blevet ned prioritet. Nu glæder jeg mig til at møde holdet, og komme i gang med en forhåbentligt god sæson.

 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?
Jeg er aldrig rigtigt så god til målsætninger, men rent realistisk set så en top 9 plads. NU må vi se hvad holdet kan bærer, Men målet er klart. Vi skal bare vinde så meget som muligt.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?
Det er klart den kamp, jeg spillede med Team Vesthimmerland mod SUS Nyborg mit første år i 1. division.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Min hverdag uden for sporten er travl, jeg arbejder til dagligt med Projektsalg, hvor jeg sidder hos home, med en stilling inden for det. Her efter sommerferien starter jeg med at læse til ejendomsmægler, hvor min drøm af hensyn til skole er at blive Valuar. Der er ikke tid til andre hobbyer end håndbold og styrketræning, især ikke, hvis min kæreste derhjemme fortsat skal smile, når jeg træder ind ad døren!