Projekbeskrivelse

Navn: Mikkel Junggaard Beck Jørgensen

Position: Playmaker

Nummer: 77

 

Højde: 1.83

Vægt: 87 kg

Alder: 20

Fødselsdag: 01. december 1998

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?
Jeg startede for første gang med at kaste med en bold, som 3-årig i Dalby. Derefter rykkede jeg til TMS Ringsted, hvor jeg var til jeg drog på efterskole. Fra 2. års u-16 og frem til 2-års senior spillede jeg så i GOG og her piggede min ungdomskarriere. Et DM u-18 guld og en VM-slutrunde med u-19 landsholdet blev det til, inden jeg tog skridtet op til 1. division og Køge Håndbold. Det blev kun til én sæson der og nu er jeg i HØJ håndbold.

 

Tidligere klubber:
Dalby
TMS Ringsted
GOG/Oure
Køge håndbold

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?
I min tid i TMS Ringsted har jeg haft mange opgør mod HØJ Håndbold, der også har en stærk ungdomsafdeling. Jeg kender mange af de nuværende spillere på holdet og besluttede at tage til østsjællandske idet jeg gerne vil forsætte min udvikling på et højt niveau og så synes jeg, at HØJ og jeg er et godt match. En nørdet træner og et ungt hold stemmer overens med de ting jeg står for, som spiller.

 

Hvad er din personlige målsætning for denne sæson?
Min personlige målsætning for den kommende sæson er at blive ved med at forsætte den gode udvikling, som jeg er inde i. På holdets vegne ser jeg rigtig gerne, at vi kommer til at spille med i den sjove ende af tabellen, hvilket jeg bestemt også synes, at vi har holdet til.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?
De to der uden sammenligning står højest på listen er: DM-guld på hjemmebane i en fyldt Gudme-hallerne som 2. års u-18 og den efterfølgende VM-slutrunde i Georgien.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Jeg arbejder som lærervikar i en skole i Dalby (min barndomsklub). Til sommer har jeg søgt ind i Slagelse til erhvervsøkonomi.