Projekbeskrivelse

Navn: Patrícia Szölösi

Position: Playmaker

Nummer: #10

 

Højde: 168 cm

Vægt: 60 kg

Alder: 27 år

Fødselsdag: 12. april 1991

 

Håndboldkarriere
Jeg har spillet håndbold i 16 år og begyndte som 11-årig i den lokale håndboldklub i min hjemby Tatabánya. Da jeg fyldte 14 skiftede jeg til Győri Audi ETO KC, hvor jeg spillede på ungdomsholdet. Som 16-årig blev jeg rykket op i førsteholdstruppen, hvor jeg spillede i 4 år. Da jeg fyldte 20 år skiftede jeg til TMS Ringsted i Danmark, hvor jeg spillede i 2 sæsoner. Herefter skiftede jeg til Islandske Fylkir, som jeg nåede at spille 3 sæsoner for, før jeg skiftede tilbage til TMS Ringsted.

 

Tidligere klubber:
Győri Audi ETO KC (Ungarn), TMS Ringsted, Fylkir(Island)

 

Forhold til HØJ Håndbold?
Jeg havde fornøjelsen af at spille mod HØJ i foråret og hele teamet, både på og uden for banen, virkede yderst sympatiske, hvilket tiltalte mig helt vildt. Jeg kender Henrik Kjeldsen (sportschef på herresiden i HØJ) fra vores fælles fortid i TMS Ringsted og efter jeg hørte hans og Helle Rasmussens præsentation af projektet i HØJ, var jeg ikke i tvivl om det var det rette match for mig. Jeg valgte derfor at skifte til HØJ frem mod den kommende sæson.

 

Personlig målsætning
Jeg forventer, at vi rykker op i 2. division i næste sæson og fortsætter med at forbedre os som hold. Jeg ønsker selv at være med til at hæve niveauet både til træning og kamp. Jeg vil forsøge at gå forrest og bruge min erfaring til at hive resten af holdet med.

 

Største håndboldoplevelse
Det var en stor oplevelse at spille i Champions League. Jeg havde fornøjelsen af at spille med og mod nogen af de bedste spillere i verden.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Jeg arbejder i en børnehave ved siden af håndbolden. Derudover bruger jeg en del af min fritid på at besøge min familie i Ungarn. Jeg elsker at rejse og opleve verden.