Projekbeskrivelse

Navn: Philip Kempf

Position: Højre fløj

Nummer: 33

 

Højde: 182 cm

Vægt: 78 kg

Alder: 21 år

Fødselsdag: 09/10 – 97

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?

Jeg har spillet håndbold lige siden jeg kunne gå, så omkring 17 år har jeg spillet. Jeg startede i Brøndby håndbold og skiftede derefter til AG, hvor jeg spillede til jeg på u18. Derefter ville jeg gerne prøve mig af på et højere niveau og spille i u18 ligaen og snuse til seniorbolden på højere niveau. Og nu skal jeg så til at spille min 4 sæson for klubbens seniorhold

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Jeg har et rigtig godt forhold til HØJ håndbold. Det er en klub med godt sammenhold og jeg elsker at komme i hallen. Jeg kender stort set alle, og det er næste som en lille familie, især Villads Raahauge, som er den person der gør, at jeg har lyst til at blive i HØJ:

Jeg valgte at komme til klubben som u18. Jeg ville gerne prøve noget helt nyt og ikke bare tage det ellers oplagte valg og tage til en af københavnerklubberne. Jeg havde i længere tid haft en god dialog med tidligere trænere i klubben og hørt rigtig godt om træningsmiljøet. Derudover havde jeg et par tidligere holdkammerater fra Glostrup som jeg kunne køre med og på den måde få det til at fungere.

 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?

Mit mål for sæsonen 19/20 er igen at spille så meget som muligt. Nu jeg ikke længere den nye unge ude på fløjen, men har bevist sidste år at jeg godt kan begå mig derude.
Jeg vil gerne bygger videre på flere afslutningsvarianter i angrebet og bliver bedre til vurderingsspille ti forsvaret

Derudover er den fysiske del et stort fokusområde for mig denne sæson.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?

Min største oplevelse har været at spille mine første kampe for klubbens 1. divisionshold.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Ved siden af håndbolden bruger jeg min tid på at studere til fysioterapeut og er færdig til januar. Jeg er træner/fys for klubbens u16 drenge og hjælper også til med skader på Brøndbys kvindefodboldhold.