Projekbeskrivelse

Navn: Villads Raahauge Jensen

Position: Stregspiller

Nummer: 4

 

Højde: 197 cm

Vægt: 103 kg

Alder: 23 år

Fødselsdag: 30. april 1996

 

Hvordan har din håndbold karriere set ud?

Jeg har spillet håndbold siden jeg var 10 år gammel. Har spillet håndbold i Amager SK og Ajax Kbh. Har spillet 1 Division i Ajax siden jeg var 2. Års U18 og blevet taget fast op på senior holdet.

 

Tidligere klubber:

Amager SK og Ajax Kbh

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Det er min første sæson i HØJ. Det var på tide at prøve noget nyt og jeg føler at de ambitioner klubben har stemmer godt overens med mine egne ambitioner. Det virker som et rigtig godt sted at være og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med sæsonen.

Jeg skal igang med min anden sæson i HØJ Elite og med det unge og ærgerrige hold vi har, glæder jeg mig utrolig meget til at se, hvad vi kan drive det til i år. Jeg tror vi kan få en spændende sæson. HØJ Elite er en social klub med et stærkt fælleskab, som er værdier jeg selv sætter stor pris på. De holdkammerater og mennesker jeg har mødt og lært at kende her i klubben, har været en af de helt store grunde til, at jeg har valgt at blive her et år mere. Især Philip Kempf er en af de helt store grund til, at jeg bliver i HØJ.
 

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?

Jeg håber på at kunne udvikle mig i begge ender af banen og lægge så mange lag på som overhovedet muligt. Jeg håber, at jeg sammen med holdet, kan indfri de ambitioner vi sammen sætter os for næste sæson.

 

Hvad er din største håndbold oplevelse?

U18 DM og da jeg som U18 spiller fin debut på 1. Herrer i Ajax i enfyldt Bavnehøj Hal mod Skjern Håndbold.

 

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Lige nu laver jeg ikke det store ud over at spille håndbold og arbejde ved siden af, men har en plan om at søge ind på Fys-studiet til sommer